GET YOURSELF

REFRESHED

Banner Description Donec justo odio, lobortis eget congue sed, rutrum sit amet mauris. Curabitur sed lectus nulla. Curabitur sed lectus nulla.lobortis eget congue sed, rutrum sit amet mauris. Curabitur sed lectus nulla rutrum sit amet mauris

Call us on 9998131659

Thank You SEPTEMBER for being nice …..

 

September 2017 melabuhkan tirainya ……..

Terima kasih September memberi kami peluang bertemu dengan pelanggan, rakan niaga baru ……

Banyak yang kami pelajari sepanjang bulan September ini.

Buat pertama kali kami berada bersama2 usahawan seluruh Malaysia di CAEXPO Nanning China.

membuka lembaran baru bagi kami ……

 

 

Hello Oktober 2017 membuka tirai tidak lama lagi …..

kami di U-mooda sangat teruja untuk meneruskan kecemerlangan bulan September ….

banyak lagi event-event besar menanti di bulan Oktober ini …..

Nantikan kemunculan U-mooda di dalam dan luar negara …..

 

TEAM

Alhamdulillah 2 booth jalan serentak kali ini.

Semua BOD (Board Of Director) berkerjasama ,

InsyaAllah kami akan lebih aggresif untuk sebarkan manfaat silalah jangan jemu melihat U-mooda di sana sini ya ?
.
Nak buka booth tetapi tak ada peluang dan tak mampu nak bayar sewa tapak booth ?
.
Jangan risau !

Kami akan sediakan tapak dan peluang berniaga secara offline, tugas anda hanya cuma membuat jualan sahaja .

#MulaNiagaModalRendah #Umooda #RahsiaAwetMuda #cergasBerganda#KulitAnjal #RuangNiagaDisediakan

LELAKI & KESIHATAN. – USAHAWAN MARA @ KKLW at Kementerian Kemajuan Luar Bandar Dan Wilayah (KKLW). Putrajaya

LELAKI & KESIHATAN.
.
Siapa kata lelaki tak pentingkan kesihatan?

Hari ni di booth Bangunan KKLW Putrajaya semua customer di kalangan lelaki tau!
.
Tuan Walton dari MIRI Sarawak juga sedar budaya pemakanan di MALAYSIA ni menyumbang kolesterol tinggi.
.
Justeru itu kena ambil langkah pencegahan.
.
Cholite adalah minuman botani yg di datangkan dalam bentuk sachet senang di bawa kemana-mana
.
Bahan-bahan yg unik iaitu :-
 Lemon
 Orange
 Cuka Epal
 Madu
 Delima
 Peria katak
 Arabic gum
➡️ Halia
➡️ Kulit kayu manis
.
Ternyata baik untuk melancarkan darah & di akui oleh pakar pemakanan membantu masalah berikut :-
.
➡️ Cegah darah tersumbat
➡️ Kurangkan Kolessterol
➡️ Melancarkan Darah
➡️ Memgawal paras gula dalam darah
➡️ Menyokong kesihatan jantung
➡️ Mengurangkan Asid Urik dalam badan
➡️ Menyingkirkan Ang.in dalam badan
➡️ Mengatasi radang sendi
➡️ Mempercepatkan penyembuhan luka luar & dalam .

Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573
Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573
Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573

FROM KELANTAN WITH LOVE – USAHAWAN MARA @ KKLW at Kementerian Kemajuan Luar Bandar Dan Wilayah (KKLW). Putrajaya

KELANTAN MARI,


.
Meeting dengan Timbalan menteri jumpa pula penawar kolesterol . Terus beli !!! .
.
Nanti nak dapat lagi di mana? No worry Puan Faridah Abdul Latif boleh bantu insyaAllah .

#cegahKolesterol #Umooda #RahsiaAwetMuda#HindarKolesterol #Cholite — with Zalina Bte. Zulkapli.

Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573
Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573
Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573

 

BUSY ….. USAHAWAN MARA @ KKLW at Kementerian Kemajuan Luar Bandar Dan Wilayah (KKLW). Putrajaya

BUSY ,

Maaf busy di booth ramai yg mengalami masalah kolesterol rupanya .

Ada yg prihatin dan ada yg tak kisah katanya tak boleh buat apa .

Jangan ambil ringan tau!

Tugas kami menyampaikan selebihnya terpulang kepada Anda. Jika kena serang strok nnti cepat2 ke hospital tau!

Jangan buat main!

#HindarKolesterol #Cholite #cegahKolesterol #umooda #cergasBerganda

Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573
Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573
Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573

KEMERIAHAN DI KARNIVAL RASAFEST KL GATEWAY MALL

KEMERIAHAN DI KARNIVAL RASAFEST KL GATEWAY MALL

Tegur mak cik ni bila nampak cikpuan Umooda ni .
Hah baru dia teringat kat TV hijrah kan?
.
Alhamdulillah ada juga yg dah mula mengenali Umooda Double Collagen ni .
.
Bagi yang belum kenal jom kita pakat rasa percuma jer!
.
Nak kulit berseri-seri?
Nak kulit Anjal?
Nak cergas berganda?
Nak slim kencang?
Nak anggun montok?
Nak atasi masalah jer.awat dan jeragat?

Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573
Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573
Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573

Alhamdulillah U-Mooda dah mula mendapat kepercayaan di CHINA. 

KEPERCAYAAN ,

U-mooda mula mendapat kepercayaan di CHINA.
.
Tunggu apa lagi?
.
Suppliment untuk kesihatan, membantu masalah kulit , lenguh sendi , rambut dan kuku yang sihat.
.
Hanya rm49.50 promosi sepanjang Sweet september & sehingga stock masuk ada tau!
.
Cepat hubungi ejen dan stokis kami atau
.
Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573
Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573
Call/Whatsapp/WeChat +60 12 693 1573